• wim-in-sneeuw-2.jpg

2 bruidsfotografen

Wim en Kristin Wilmers, beiden Fulltime trouwfotograaf en woonachtig in Bemmel, gelegen in de Betuwe tussen Arnhem en Nijmegen. Al van jongs af aan zijn we met fotografie bezig en met name natuurfotografie en reisfotografie. Publicaties volgen in boeken en tijdschriften en we worden gevraagd voor andere fotografie-opdrachten zoals bedrijfsfotografie en huwelijksreportages. Daarna was het nog maar een kleine stap om als zelfstandig fotograaf verder te gaan nadat ik de Rabobank organisatie had verlaten. Rabobank is overigens wel een van onze vaste opdrachtgevers.

Een aantal van de opdrachten zoals bedrijfsreportages en portretten voert Wim meestal alleen uit. 

De bruidsreportages fotograferen we altijd samen en verzorgt Kristin de bewerkingen van de foto's en de opmaak van het trouwalbum. Gemiddeld fotograferen we zo'n 35 a 40 bruidsparen op jaarbasis, puur omdat we het heel erg leuk vinden en heel divers is. Verder houden we van lekker de natuur in waarbij Noorwegen favoriet is en heerlijk wandelen met onze hond Sem.

 

Wilmers Fotografie, winnaar van diverse Bruidsfotografie awards.

2 x TOP Award

5 x master of dutch wedding award.

2 x Fearless award

2 x ISPWP award.

 Wim en kristin Wilmers, 2 bruidsfotografen
 

Bruidsreportage, bedrijfsfotografie, productfotografie, portretfotografie, zakelijk portret, schoolfotografie, natuurfotografie, rouwfotografie, workshops fotografie en sportfotografie. 

Wilmers Fotografie verzorgt opdrachten in Bemmel, Haalderen, Gendt, Huissen, Ressen, Angeren, Doornenburg, Oosterhout, Elst, de Betuwe, Arnhem, Nijmegen, het rivierengebied, Gelderland en verder landelijk op afspraak.

Contact >

Wilmers Fotografie fotografeert oa voor Rabobank, ING bank en is fotograaf voor Batouwe basketball dames eredivisie.

 

Veelzijdigheid en foto's die voor zich spreken zijn kenmerkend voor Wilmers fotografie.

Wij wensen u veel kijk- en leesplezier toe op deze site en zouden u graag eens als klant willen ontmoeten.