• 2012-06-29-18h11m38WILM1197-770-x-250-zonder-reclamekopie.jpg

Award winnende trouwfoto's

 

ISPWP Award : internationale bruidsfoto award

Het kan bijna niet op in 2016, we hadden al een paar bruidsfoto awards gewonnen in 2016 maar nu heeft kristin in de categorie Getting Ready een top 20 award weten te winnen in de wintereditie van deze hele grote wedstrijd. Hoe gaaf is het om tussen de allebeste trouwfotografen van de wereld te staan. Al deze prachtige foto's vind je HIER>

ISPWP AWARD

 

Master of dutch weddingphotography

 

Master of dutchwedding award.

Nadat deze foto al twee andere bruidsfoto awards had gewonnen hebben we nu ook een master of dutchwedding award in 2016 met deze foto gewonnen. De gehele serie met heel veel toffe trouwfoto's vinden jullie HIER>

winnaar de TOP trouwfoto award 2015.

Elk jaar houdt de TOP , trouwfotografen ontmoetingsplaats, in januari zijn eigen bruidsfotografie wedstrijd. Iedere fotograaf mag 1 favoriete foto inzenden en elke fotograaf mag erop stemmen. Na een spannende week van stemmen waarbij het soms heel dicht bij elkaar lag was onze foto het meest gekozen en dus nummer 1 in de TOP Awards editie 2015. De Top bestaat uit zo'n 400 actieve bruidsfotografen en we voelen ons dan ook zeer vereerd met deze trouwfotografieprijs in 2016. Je eigen foto als beste beoordeeld zien door je collega bruidsfotografen. Deze foto heeft afgelopen jaar ook al een wedisson award gewonnen.

 Trouwfoto award de TOP 2015

 

Lid van ISPWP.

Sinds begin 2016 zijn we als trouwfotografen toegelaten tot de ISPWP, the International Society of Professional Wedding Photographers. We zijn daar erg blij mee. Om toe te kunnen treden wordt je eerst op je portfolio beoordeeld en moet een andere top fotograaf je aanbevelen. Elk kwartaal is er een internationale trouwfotografiewedstrijd waaraan de allerbeste trouwfotografen van deze aardbol deelnemen.

 

 

Bruidsfoto Awards voor Wilmers Fotografie.

Net op de valreep van 2015 kregen we het bericht dat we een Wedisson award in de wacht hebben gesleept. Deze award is onder bruidsfotografen een fel begeerde internationale award. De foto is gemaakt tijdens de hele leuke bruiloft van Erna en Michel in Rijssen.

 Wedisson Award
 Wedisson Award bruidsfoto award

Ook 2015 begint alweer goed wat betreft de bruidsfotografiewedstrijden waaraan we deelnemen. Kristin heeft tijdens de winter editie van de de Masters of dutch weddingphotography met de winterfoto een eervolle vermelding ontvangen. Eerder had deze foto al een internationale Fearless award gewonnen.

 

Oktober 2014: Maar liefst 2 eervolle vermeldingen mochten we deze keer ontvangen bij de 2e ronde van de Masters of Dutch Weddingphotography. Foto 1 ( de bruidskinderen) is gemaakt door Kristin tijdens het huwelijk van Gaby en Ronald en de 2e foto van Wim is gemaakt tijdens het huwelijk van Maaike en Jur. Op de website van de MASTERS> vind je alle eervolle vermeldingen.

 

 

Juni 2014: Het kan niet op dit jaar. In Nederland is er een nieuwe trouwfoto award de Masters of dutch weddings photography en in de 1 e ronde zijn er 11 masters toegekend. Wij zijn 1 van die 11 winnaars van deze nieuwe prestigieuze wedstrijd en ook daarmee zijn we weer enorm blij. Via bijgaande link vind je alle 11 fantastische foto's die deze award hebben mogen ontvangen. Masters of Dutch Weddingphotopraphy >

 

 

Fearless award voor Kristin Wilmers.

Yess iets waar we al lang van droomden is nu in 2014 werkelijkheid geworden. Kristin Heeft met 1 van haar ingezonden foto's een Fearless award gewonnen en daar zijn we superblij mee en trots op. De Fearless award is een internationale foto award en is speciaal voor bruidsfotografen. Elke twee maanden worden er een aantal awards uitgereikt en we zijn dan ook heel erg blij er dit jaar ook een te mogen ontvangen.  Ga naar de winnende foto's >

 

 

 
 

 

DE BESTE TROUWFOTO’S GEKOZEN DOOR PROFESSIONALS
De TOP (Trouwfotografen OntmoetingsPlatform) is een unieke plek voor trouwfotografen, die kennis met elkaar delen, elkaar inspireren en zelfs elkaar opdrachten gunnen op momenten dat ze zelf niet beschikbaar zijn.
Maar ze dagen elkaar ook uit! De paar honderd deelnemende fotografen hebben namelijk samen een wedstrijd opgezet, waarbij ze hun beste trouwfoto van afgelopen jaar konden insturen. De eigen collega’s hebben vervolgens gestemd en feedback gegeven. Hier is een TOP 10 van beste trouwfoto’s uit voortgekomen.
Er zijn meer trouwfoto-wedstrijden, maar deze is uniek! De ‘jury’ bestaat tenslotte alleen maar uit collega’s en dus professionals.
De foto’s uit de TOP 10 mogen dan ook met recht de beste en mooiste trouwfoto’s van dit moment genoemd worden.

Trouwfotografie Award de Top 2013

We zijn heel erg blij met een stukje erkenning en waardering door onze eigen collega fotografen met deze 4 e plaats.

Het onstaan van een award winnende trouwfoto.... hoe gaat dat nou in zijn werk of ontstaat zo'n foto misschien ook wel spontaan??  Lees verder >