• 2013-04-05-11h49m24FG3T9171.jpg
  • 2013-04-05-11h16m48FG3T9112.jpg
  • 2013-04-05-11h31m29FG3T9133770.jpg

2 Bruidsfotografen in Utrecht

Bruidsfotografie in Utrecht door 2 fotografen.

 

Het bruidsseizoen barst weer los, we mogen weer veel bruidsreportages verzorgen dit jaar en Maarten en Jacqueline uit Utrecht waren de eersten van 2013. Een hele koude winderige dag begin April in Utrecht, maar wat een leuke mensen en mooie locaties. Nadat we de voorbereidingen thuis bij Maarten en Jacqueline hadden gefotografeerd zijn we het centrum van Utrecht in gegaan. De domtuin is een prachtlocatie maar daar waaide het zo hard en was het zo koud dat we vrij snel naar andere locaties zijn gegaan die ook erg fraai zijn en waar het lekker warm was. De ceremonie was in de domtoren en daarna het diner in Paushuize. Het feest was vervolgens weer in de domtoren. Heel sfeervol allemaal. Het was een lange enververende dag met heel veel mooie momenten.

Maarten en Jacqueline wij vonden het heel erg fijn jullie bruidsfotografen te zijn.

Tja, een huwelijksfotograaf, hoe kies je die? Toen wij die vraag een aantal maanden voor ons huwelijk stelden, waren we zelf te gast op een huwelijksfeest. Wim en Kristin maakten de foto’s. We raakten aan de praat en zij lieten ons foto’s zien die zij die dag hadden gemaakt. Die foto’s zagen er prachtig uit! Via hun website kregen we een indruk van andere bruidsreportages. We waren meteen verkocht. Mede door de pré-wedding shoot was duidelijk hoe, waar en in welke stijl de foto’s van onze dag gemaakt zouden worden.

Achteraf kunnen we zeggen dat we de goede keuze hebben gemaakt. Wim en Kristin hebben onze huwelijksdag prachtig vastgelegd. Doordat ze samen foto’s maakten, konden ze bij elke belangrijke gebeurtenis van onze huwelijksdag aanwezig zijn en situaties vanuit verschillende standpunten fotograferen. Dit heeft geleid tot spontane, soms onverwachte, maar vooral prachtige sprekende foto’s. Wim en Kristin hebben beide een prettige en vriendelijke persoonlijkheid, waardoor ze niet alleen onze fotografen waren, maar ook één van onze daggasten zijn geworden.

Het eindresultaat mag er dan ook zeker zijn: prachtige foto’s waar we ons leven lang van kunnen genieten.

Wim en Kristin, ontzettend bedankt voor jullie aanwezigheid en fantastische werk!