• millie-770x250.jpg

Reacties op onze trouwreportages

Reacties op onze trouwreportages :

Lidy Keuter: Wat ontzettend lief dat je ons de trouwfoto's stuurt. Prachtige foto's zijn het geworden, het laat een prachtige trouwerij zien. Van de regen is weinig te merken op de foto's. Het laat alleen maar zeer gelukige mensen zien. Een schitterende reportage!! Heel veel liefs Lidy.

Bernard Becker: prachtige foto's, ontroerend mooi en echt. Echte kunstwerken!

Pa.

Annelies en Gerard van Haarlem : Geweldige bruidsreportage, wat een schitterende beelden, en wat een "inzicht van beeld" heeft de fotograaf, onze complimenten.

Marloes kemkers: WAUW....wat een prachtige foto's!

Wim en Lieke Knorth: Wat een mooie reportage hebben we aan onze trouwdag over gehouden. Hele mooie foto's, een prachtige dvd en niets was jullie te veel op deze dag. We kijken met heel veel plezier terug op deze dag en genieten enorm van de foto's die veel kwaliteit uitstralen. Ook het plaatsen op www.picturepresent.nl heeft een toegevoegde waarde voor het laten zien en bestellen van de foto's of dvd.

Jean en Linda, We hebben een superdag gehad, mede dankzij jullie !!We hebben net de foto's op de site bekeken, ze zien er goed uit. Daar zijn we erg blij mee, dankjewel. Liefs Jean en Linda.

Netty en Ivo : Wim en Kristin bedankt voor alles; de gezellige pre-weddingshoot, de voorbereidingsavonden en het uitzoeken van het perfecte album voor ons. Alles is precies zo geworden zoals we gewild hadden, dit grotendeels door jullie enthousiasme voor dit vak. Twee fotografen voor de prijs van één, dat is wat wij in eerste instantie dachten en leuk dat er vanuit verschillende invalshoeken foto's worden gemaakt. Maar jullie waren veel meer dan dat.......service staat bij jullie hoog in het vaandel en dat is goed te merken. Hierdoor voelde we ons erg fijn en op ons gemak bij jullie. En dit is weer terug te zien op de schitterende foto's die jullie van ons gemaakt hebben. Nogmaals.....bedankt!

Groetjes Ivo en Netty

Tim en Anniek : Een fantastische bruidsreportage gemaakt door jullie, Wim en Kristin. Zoveel tijd en energie wordt er in gestopt en eenmaal in de foto's duidelijk uitgehaald! Wij hebben oprecht genoten van jullie expertise en creativiteit en genieten momenteel nog elke dag na van het schitterende album! Met name ook de pre-weddingshoot en aandacht aan details...fantastisch! Bedankt voor alles! Lieve groet, Tim en Anniek Baijens.

Antoinette en Siebe: Wim en Kristin, Jullie waren onze fotografen op 9-12-11 en wij zijn jullie dankbaar. Want de kleine dingen die wij niet zagen zien we nu allemaal op de foto's terug. Wij hebben het als zeer prettig ervaren, jullie als fotografen. En natuurlijk niet te vergeten de mooie foto's die jullie gemaakt hebben van ons als bruidspaar. Bedankt. Siebe en Antoinette Witjes.

2 top fotografen met ongelooflijk veel plezier in hun werk, we hebben van onze grote dag prachtige plaatjes en een compleet overzicht van alle emoties die op de dag voor kwamen. Wij hebben jullie ervaren als 2 hele warme mensen die precies begrepen wat wij het liefst wilden. Het eindresultaat ( fotoboek) is prachtig !!!! Dank jullie wel

Dikke knuffel Michel en Monique

Wim en Kristin hebben een prachtig beeldverslag gemaakt van onze bruiloft. Ze hebben steeds de juiste momenten gekozen waardoor we een waardevolle blijvende herinnering hebben aan onze trouwdag. Ze hebben de sfeer van de dag fantastisch weten te vangen. Onze keuze is op Wim en Kristin gevallen omdat zij in hun portfolio lieten zien veel gevoel te hebben voor licht en compositie. Het is een goede keuze gebleken, er zitten regelrechte juweeltjes in de reportage, die ons de rest van ons leven aan deze topdag gaan laten herinneren. Daarnaast is het een luxe om twee fotografen te hebben, waardoor bijvoorbeeld tijdens de ceremonie de gezichtsuitdrukking van zowel Jan-Willem als Sanne is vastgelegd. Wij zouden Wim en Kristin van harte aanbevelen aan andere bruisparen. Wim en Kristin, dank voor jullie inzet en voor de mooie herinnering!

Sanne en Jan-Willem

Maarten en Jacqueline, trouwen in Utrecht.

Tja, een huwelijksfotograaf, hoe kies je die? Toen wij die vraag een aantal maanden voor ons huwelijk stelden, waren we zelf te gast op een huwelijksfeest. Wim en Kristin maakten de foto’s. We raakten aan de praat en zij lieten ons foto’s zien die zij die dag hadden gemaakt. Die foto’s zagen er prachtig uit! Via hun website kregen we een indruk van andere bruidsreportages. We waren meteen verkocht. Mede door de pré-wedding shoot was duidelijk hoe, waar en in welke stijl de foto’s van onze dag gemaakt zouden worden.

Achteraf kunnen we zeggen dat we de goede keuze hebben gemaakt. Wim en Kristin hebben onze huwelijksdag prachtig vastgelegd. Doordat ze samen foto’s maakten, konden ze bij elke belangrijke gebeurtenis van onze huwelijksdag aanwezig zijn en situaties vanuit verschillende standpunten fotograferen. Dit heeft geleid tot spontane, soms onverwachte, maar vooral prachtige sprekende foto’s. Wim en Kristin hebben beide een prettige en vriendelijke persoonlijkheid, waardoor ze niet alleen onze fotografen waren, maar ook één van onze daggasten zijn geworden.

Het eindresultaat mag er dan ook zeker zijn: prachtige foto’s waar we ons leven lang van kunnen genieten.

Wim en Kristin, ontzettend bedankt voor jullie aanwezigheid en fantastische werk!

Maartje en Rene,

Bedankt voor de prachtige fotoreportage van onze prewedding shoot en onze trouwdag op Kasteel Doornenburg. Wat was het leuk om al voor de trouwdag samen met jullie een prewedding shoot te doen. Gezellig, mooie foto's en een goede generale repetitie voor de bruiloft! Knap werk hoe jullie met al het slechte weer op onze bruiloft, toch geweldige foto's hebben kunnen maken! Een mooie herinnering aan onze dag! We hebben amper in de gaten gehad dat er twee fotografen rondliepen, maar we hebben wel uit verschillende perspectieven de foto's. Zeker met onze kindjes erbij een absolute meerwaarde. Kortom, een aanrader voor iedereen die zijn bruiloft mooi vastgelegd wil hebben!

Kim en Pascal: Hoi Wim en Kristin,
 
We willen jullie via deze weg nog ontzettend bedanken voor jullie bijdrage aan de mooiste dag van ons leven tot nu toe. Jullie zijn lekker spontaan en we hebben echt genoten van jullie aanwezigheid op onze trouwdag. Wat wij persoonlijk heel leuk vonden was dat we van hetzelfde moment van 2 kanten foto's hebben en dit is toch wel bijzonder. We hebben ontzettend mooie foto's ontvangen en we zullen jullie absoluut aanraden bij anderen.

Koen en Kelly,

Na het zien van het portfolio van Wim en Kristin waren we onder de indruk van hun werk. Tijdens de gezellige kennismaking bij Wim en Kristin thuis was het direct duidelijk dat zij onze bruiloft mochten fotograferen. Zij hebben onze verwachtingen meer dan waar gemaakt. Ze zijn uniek door hun samenwerking, betrokkenheid en onuitputbaar enthousiasme. Dit hebben wij niet alleen zo gevoeld maar ook de aanwezige gasten. Wim en Kristin hartelijk bedankt voor al jullie inzet, warmte en gezelligheid. Het heeft ons prachtige blijvende herinneringen opgeleverd van onze bruiloft.

Lieve groetjes, Koen en Kelly.

Wij willen jullie enorm bedanken voor jullie enthousiasme vanaf het begin. Nog geen 2 uur na ons eerste mailtje, namen jullie al contact op en hadden jullie je al even verdiept in ons. We waren via de site al zeer onder de indruk van jullie fotografie! Wij konden al vrij snel vrijblijvend langskomen om te kijken naar jullie werk en of er een klik was tussen ons. Natuurlijk zeer belangrijk tijdens zo’n dag. En de klik was er!!! We hebben een geweldige fotoshoot gehad in en rondom Zutphen; zeker ook het de tijd nemen voor ons en hoe er vanuit ontspanning spontane acties en ideeën ontstonden voor foto’s; jullie waren overal voor in. We zien jullie als twee hartverwarmende mensen, die het vak fotografie zeker verstaan. Heel erg dank daarvoor.  En ook hoe jullie je tijdens de rest van de dag hebben weten te positioneren voor de foto’s van de dag, was werkelijk top!!!En ohhhh de eerste foto’s zijn geweldig!!!We kunnen niet wachten op de rest……., maar ja, we moeten nog even wachten ;-)) En Kristin, wat fijn, dat je mij, Ellen, ’s morgens even geruststelde en aangaf dat ik er prachtig uitzag. We hopen snel met jullie een after-proost te kunnen doen!!!Dikke knuffel van Mrs & Mrs Olthof