Fotografie.png

Je hebt al een tijd een fototoestel in huis, je weet dat het ding van alles kan maar verder dan de groene knop oftewel de automaat kom je niet. Je hebt al wel eens gehoord van al die fotografische termen als diafragma, sluitertijd, iso waarde, gulden snede  en wellicht ook de belichtingsdriehoek. Mooie termen maar wat betekenen ze nou allemaal en waar dienen ze voor?

In 2 dagdelen ga ik je dat allemaal leren zowel in theorie aan de hand van voorbeelden als in de praktijk waar we met de camera's op pad gaan.

Hoe maak je nou die mooie compositie,  hoe belicht je een foto nou goed, wanneer ga je over of onder belichten en hoe werkt dat nou allemaal.

Wil je eindelijk van die automaat af en wil jij jouw camera laten doen wat je in gedachten wel voor je ziet maar niet uit je camera weet te krijgen?

Meld je dan nu aan voor deze workshop waarbij ik je ga helpen. Ik weet zeker dat je binnen 2 dagdelen de automaat voor een heel groot deel in je fotografie niet meer zult gaan gebruiken na het volgen van de workshop.

De workshop wordt gegeven op zaterdag 12 en 26 maart 2022 van 09.00 uur tot ca. 13.30 uur en ik heb daarvoor een fantastische locatie weten te regelen:  Landwinkel de Woerdt. Een prachtig nieuwe locatie met volop mogelijkheden tot het geven van workshops en lezingen en het ligt in een hele mooie omgeving nabij Bemmel.

De kosten bedragen € 129,95 pp en dat is inclusief reservering lesruimte en voor koffie, thee en iets lekkers wordt gezorgd.

Geef je  nu op  voor deze hele leerzame workshop via het Contactformulier.

Wilmers Fotografie, Wim en Kristin Wilmers hebben inmiddels al meer dan 350 bruidsparen in binnen- en buitenland blij gemaakt met een prachtige trouwreportage.

Wim Wilmers heeft diverse lezingen en workshops gegeven aan bedrijven als cameranu.nl  de fotovakschool in Apeldoorn en fotografeert ook  voor diverse bedrijven.

De 1e foto hieronder is gemaakt door 1 van mijn deelnemers tijdens een workshop bruidsfotografie voor cameranu.nl

Workshop bruidsfotografie11.JPG
Hertenfotografie Wim Wilmers (2).jpg
Wilmers natuurfotografie.jpg