Tarieven bruidsfotografie en albums

Omdat we een mooi beeldverslag van jullie grote dag willen maken fotograferen we altijd minimaal 6 aaneengesloten uren op jullie trouwdag. Uitbreiden naar meer uren is uiteraard mogelijk. Elke trouwreportage wordt verzorgd door 2 award winning bruidsfotografen. 

Voorbeeld: trouwreportage 6 uren: wat zit daar bij in?  First look, fotoshoot, de ceremonie, taart toast en bubbels, groeps- en familiefoto's. Ga je dag verder uitbreiden met extra uren dan komen daar vervolgens de voorbereidingen, het diner met de speeches, een avond/sunsetshoot, de openingsdans en een gedeelte van jullie fantastische feest bij. 

Onze prijzen beginnen bij € 2195,- voor 6 uur fotografie inclusief een  fraai album.  

  . Bij 6 uur fotografie leveren we minimaal 300 foto's in hoge resolutie. Als optie is er een prachtige slideshow mogelijk met de highlights van de dag. Jullie foto's zijn altijd 1 jaar veilig opgeslagen in een online galery van waaruit jullie zelf onbeperkt kunnen downloaden.  

 • pakket 1:  6  uur fotografie door 2 fotografen inclusief groot luxe album met 40 pagina's   2495
 • pakket 2:  8  uur fotografie door 2 fotografen inclusief groot luxe album met  40 pagina's  €2795,-.
 • pakket 3:  10 uur fotografie door 2 fotografen inclusief groot luxe album met 40 pagina's € 3095,-.  Dit pakket wordt het meest door onze bruidsparen gekozen. 
 • pakket 4:  hele dag 2 fotografen ( max 12 uren fotografie) inclusief groot luxe album met 40 pagina's  € 3395,-.
 • pakket 5   hele dag 2 fotografen  (max 12 uren fotografie) incl. luxe album + 2 ouderalbums en als extra een pre weddingshoot of een trash the dress shoot € 3695,-.

Bovenstaande zijn voorbeelden van onze pakketten maar alles is op maat aan te passen. Willen jullie een groter en of dikker album, uiteraard kan dan. Ook ouderalbums zijn los bij te bestellen.

Extra uren bijboeken a € 200,-

Voor dit bedrag heb je:

 • 2 superenthousiaste fotografen die al vele trouwfoto-awards hebben gewonnen en al meer dan 10 jaar en minimaal 350 trouwreportages ervaring hebben. We werken met de beste camera's en lichtsterke lenzen van Canon.
 • Een uitgebreid intake gesprek, want wij willen jullie leren kennen en graag jullie wensen bespreken.
 • uitvoerige selectie en bewerking van jullie foto's. Circa 20 uren bij 6 uur fotografie.
 • Reiskosten binnen Nederland zijn inbegrepen.
 • Wanneer we de hele dag aanwezig zijn dan ontvang je minimaal 450 bewerkte foto's van jullie mooiste dag.
 • een kleine preview kort na jullie bruiloft.
 • Levering foto's binnen 3 a 4 weken.
 • Persoonlijke online gallery.
 • Loveshoot € 350,- en  slechts €250,- bij boeking van een trouwreportage. Trouwalbums maken we helemaal zelf en jullie wensen worden daarin mee genomen. Je krijgt dus echt het album zoals jullie hem willen. Alle albums zijn hand ingebonden met vlakliggende pagina's en van een prachtige kwaliteit. Alvorens een album wordt besteld ontvangen jullie eerst een proofing ter inzage zodat jullie het album al online kunnen inzien.

Prachtig hand ingebonden trouwalbums met 40 vlakliggende pagina's zijn er vanaf € 400,-. Ouderalbums zijn los bij te bestellen.

In de maanden April tot en met oktober fotograferen we altijd vanaf 6 uren aaneengesloten. Buiten deze maanden bieden we ook mogelijkheden voor minder uren fotografie op de maandagen tot en met donderdagen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Nieuw bij Wilmers Fotografie.... Fotografie en videografie!

Regelmatig wordt ons gevraagd of we nog een goede videograaf kennen. Nou die kennen we en we werken er heel graag mee samen. Zijn naam: Boy Linders van Videodynamics. We hebben dan ook besloten meer samen te gaan werken en we zijn samen te boeken. Wim zal dan de fotografie verzorgen op jullie grote dag en Boy is de videograaf.

Het minimum aantal uren is 8.   Bekijk nu één van de prachtige videos die Boy heeft gemaakt terwijl wij aan het fotograferen waren... Trouwen Lynn & Jur.

Willen jullie meer weten over ons of een geheel vrijblijvende afspraak met ons maken?  Neem dan nu contact met ons op.

 

Masters of dutch wedding award
2 bruidsfotografen amsterdam
2 bruidsfotografen (1)

Jullie trouwalbum met een geheel eigen ontworpen cover.

Hoe mooi zou het zijn wanneer je als bruidspaar echt je eigen unieke album gaat ontvangen, een album wat verder niemand hetzelfde heeft. Ach zul je zeggen elk album is toch anders want er zitten toch unieke foto's in en alleen die van ons zelf. Daar hebben jullie helemaal gelijk in maar nu kunnen we ook albums maken die ook aan de buitenkant helemaal uniek zijn en dat is echt geweldig. Hoe gaaf is het om je eigen ontwerp bv jullie trouwkaart of eigen logo terug te zien op de cover van jullie album. Via onze top leverancier is dat nu mogelijk. Gisteren kwamen Kim & Twan ons 1e gepersonaliseerde album ophalen en de wow factor bleef wel even hangen. Op deze foto's kun je al een voorbeeld zien maar in werkelijkheid is het nog veel fraaier, er zit zelfs reliëf in de print. Zijn jullie dat te gekke stel die op zoek is naar twee trouwfotografen die ook nog eens te gekke albums maken. Neem gerust contact met ons op dan gaan we alle mogelijkheden met jullie bespreken.

WIM10995.jpg
WIM10997.jpg
WIM19684.jpg
WIM19626.jpg
WIM19614.jpg
WIM19669.jpg
WIM19662.jpg
WIM19667.jpg
WIM19633.jpg
WIM19654.jpg

Wilmers Fotografie: 2 Award winnende trouwfotografen..... Wim en Kristin Wilmers